Budinca de conopida la cuptor

 Dupa o zi la serviciu, va puteti delecta cu un preparat delicios: budinca de conopida la cuptor.

 

Ingrediente necesare:

1 conopida de marime mijlocie

4 oua

400 g de branza telemea

200 g de cascaval

500 ml iaurt

2 linguri de ulei

2 linguri de faina


Modul de preparare este urmatorul:

Conopida se spala bine.

Apoi se desface in buchetele.

Buchetelele se pun la fiert in apa cu sare.

Se lasa timp de 10-15 minute.

In cazul in care doriti ca buchetelele de conopida sa ramana de culoare alba.

Acestea se fierb in apa in care se pun 1-3 linguri de lapte.

Branza telemea se da pe razatoare.

Apoi, se amesteca, intr-un castron, ouale cu branza telemea.

Se pune si iaurtul.

Se lasa cuptorul sa se incalzeasca.

Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina se pune budinca preparata.

Se lasa la copt, pana capata o culoare maronie.

Sursa foto

Articole asemănătoare