Budinca de macaroane

budinca de macaroaneIngrediente:
200 g macaroane
2 linguri unt
1/2 pahar smantana
150 g branza de oi rasa sau cascaval
sare
pesmet
sos de rosii (optional)
2 oua

Preparare:
Se fierb macaroanele, se spala cu apa rece si se lasa sa se scurga. Se bat ouale, se amesteca cu macaroanele strecurate, se adauga sare, branza (cascaval) si se amesteca usor. Se aseaza intr-o tava smaltuita, unsa cu unt su presarata cu pesmet. Se da la cuptor, lasand pana se rumeneste. Se serveste fierbinte, taiata patrat, simpla sau cu sos de rosii.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

  • Budinca de conopida cu branza de vaci

    Un fel principal consistent, gustos si destul de usor de preparat.

  • Budica de orez cu banane

    Orezul este un ingredient care se preteaza la o multime de retete. O delicatesa pe cat de simpla pe atat de sanatoasa si adaptata sezonului de toamna, este budinca de orez cu banane, fara lapte de vaca.

  • Aperitive gustoase. Budinca de mazare cu mascarpone

    Gustul oferit de o mancare buna trebuie luat in considerare atunci cand alegem ce sa mancam in fiecare zi, la ora mesei. Asadar va propunem sa va bucurati de un aperitiv gustos incercand reteta de budinca de mazare cu mascarpone.

  • Budinca de conopida la cuptor

    Dupa o zi la serviciu, va puteti delecta cu un preparat delicios: budinca de conopida la cuptor. Ingredientele necesare pentru preparare sunt urmatoarele:

  • Budinca de orez cu mere

    Budinca de orez cu mere este un desert simplu de preparat, insa cu un gust deosebit. Mai jos gasiti ingredientele necesare pentru aceasta reteta: