Aperitive gustoase. Budinca de mazare cu mascarpone

Gustul oferit de o mancare buna trebuie luat in considerare atunci cand alegem ce sa mancam in fiecare zi, la ora mesei.

Asadar va propunem sa va bucurati de un aperitiv gustos incercand reteta de budinca de mazare cu mascarpone.


Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

2 linguri cu unt

3 linguri de miez de seminte de floarea-soarelui

1 ceapa

500 g macaroane

1 lingura de ulei de masline

100 g mazare boabe

2 oua

250 g mascarpone

2 linguri de faina

100 g parmezan

sare

unt

pesmet


Se prepara astfel:

Pastele se pun la fiert in apa cu sare.

Cand sunt gata, se trec printr-un jet de apa rece si se pun la scurs.

O tava se unge cu unt si se tapeteaza cu pesmet.

Apoi se presara miezul de seminte de floarea-soarelui.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Apoi se caleste in ulei.

Cand este gata, se amesteca cu macaroanele fierte.

Se pune si mazarea.

Apoi se adauga mascarpone, faina si parmezanul.

Se mai pun ouale batute.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Se amesteca bine toate ingredientele.

Apoi compozitia rezultata se toarna in tava.

Se incinge cuptorul mai inainte.

Apoi se pune tava in cuptor si se lasa timp de 50 de minute.

Se serveste imediat ce a fost scoasa din cuptor.

Sursa foto

Articole asemănătoare