Cartofi cu sos de iaurt, patrunjel si usturoi

Cartofi cu sos de smantana, patrunjel si usturoiIngrediente:
5 cartofi potriviti
5 catei de usturoi
1 cana iaurt
patrunjel tocat
unt si lapte
sare si piper dupa gust

Instructiuni:
Cartofii se taie in bucati potrivit de mici si se pun la fiert impreuna cu usturoiul, taiat jumatati. Dupa ce au fiert, cartofii se scurg de apa si se prepara un piure, cu unt si putin lapte; se adauga sare si piper dupa gust. Usturoiul se piseaza si se amesteca cu iaurtul si patrunjelul tocat. Cartofii se servesc cu sosul deasupra si cu cateva frunze intregi de patrunjel, pentru decor.

Articole asemănătoare

  • Salate gustoase. Salata de conopida cu sos de marar si mustar

    O salata simpla de cruditati este cat se poate de buna pentru o masa cat mai sanatoasa. Va propunem sa pregatiti salata de conopida cu sos de marar si mustar.

  • Ton la gratar cu sos de lamaie si patrunjel

    O reteta apetisanta preparata cu peste este cea de ton la gratar cu sos de lamaie si patrunjel. Tonul este bogat in proteine si fosfor, fiind si o adevarata sursa de energie.

  • Peste alb cu sos de patrunjel

    Pestele alb are un continut bogat in proteine, dar scazut in grasimi si este nutritiv. Profitati de proprietatile acestuia, pregatind o reteta de peste alb cu sos de patrunjel.

  • Paste fusilli cu bilute de carne tocata si sos de tomate

    Delicioase si simplu de pregatit, pastele sunt nelipsite din meniul unei zile obisnuite ori la alte ocazii. Va propunem sa ii incantati pe cei dragi cu o mancare calda, preprand reteta de paste fusilli cu bilute de carne tocata si sos de tomate.

  • Vinete umplute cu ceapa si sos de iaurt

    Printre retetele de toamna pline de vitamine si gustoase se numara si cea de vinete umplute cu ceapa si sos de iaurt. Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: