Ciorba naturista

Ciorba naturistaAceasta ciorba, pe langa faptul ca este foarte sanatoasa, este si extrem de nutritiva si gustoasa. Ciorba este nemaipomenita deoarece ofera corpului dumneavoastra vitamine si minerale naturale si usor asimilabile. Ingredientele necesare pentru aceasta ciorba sunt:
1 morcov
1 sfecla mica
2-3 fire ceapa verde
1-2 fire usturoi verde
loboda
leustean
hrean ras
tarhon
stevie
marar
patrunjel

Legumele se vor rade pe razatoarea mica iar verdeturile, inclusiv ceapa se vor taia marunt. Toate acestea se vor pune la macerat intr-un litru de bors pana a doua zi. Borsul trebuie sa fie proaspat.

Peste acestea se adauga a doua zi un litru de apa fiarta si racita, rosii decojite si taiate marunt, sau suc de rosii daca va place mai mult, sare, piper si cimbru. Ciorba se poate servi rece sau incalzita la 40C. Dupa preferinta, puteti sa adaugati smantana sau iaurt.

Articole asemănătoare

  • Varza rosie in medicina naturista

    Consumata adesea sub forma de salata (simpla sau cu morcovi, telina, mere), murata, coapta sau calita, varza rosie nu este doar foarte gustoasa ci si un aliment plin de vitamina A, B1, B6, E, multe fibre, multe minerale, asa ca in afara utilizarii in gastronomie o vom intalni adesea in medicina traditionala, naturista, fiind recomandata pentru prevenirea si tratarea mai multor afectiuni.

  • Troscotul in medicina naturista

    O planta ce este prea usor trecuta cu vederea, troscotul poate fi gasit in general pe terenurile virane, in diverse culturi sau la marginea drumului, insa prea putini stiu ca poate fi folosit si in medicina naturista.

  • Cartoful in medicina naturista

    Sub forma de suc proaspat sau cataplasme cu cartofi cruzi, rasi sau taiati felii subtiri (mai rar fierti) sunt neasteptat de eficienti pentru tratarea naturista a unui numar impresionant de afectiuni, unele dintre ele cronice.

  • Ciorba de cartofi cu zeama de varza

    O reteta fabulos de gustoasa in simplitatea ei este ciorba de cartofi cu zeama de varza, preparata cu mare maiestrie in zona Branului.

  • Ciorba de varza cu afumatura si smantana

    O ciorba calda este binevenita in zilele reci de iarna. Asadar, va propunem sa preparati ciorba de varza cu afumatura si smantana.