Ciuperci cu pilaf

Ingrediente: 1 cana orez, 1 ceapa mijlocie, 300 g ciuperci. Preparare: Orezul se pune in apa fierbinte. Ceapa se taie maruntel si se pune la calit. Ciupercile curatate si feliate (eventual) se pun la calit peste ceapa si se lasa cateva minute bune pana scad. Orezul se fierbe separat, se aduga ciupercile, se condimenteza. Cel mai inportant este ca gustul ciupercutelor sa se simta dupa preparare. Mod de servire Se poate servi cu patrunjel presarat, peste portia fiecaruia, si nu in vasul de gatit.

Articole asemănătoare

  • Sos de ciuperci cu smantana

    Versatil si aromat, recomandat felurilor din legume fierte sau la cuptor, usor de preparat, este un sos ce are nevoie de ciuperci de calitate, cu gust intens, puternic.

  • Ciuperci cu branza cu mucegai si cimbru

    Un aperitiv usor de facut, gustos datorita combinatiei intre aromele picante din branza si cele de padure, vegetale, ale ciupercilor. Alegeti un soi de ciuperci cu palaria cat mai mare sau mai multe ciuperci medii.

  • Ciuperci cu sos de lamaie si verdeata

    O gustare inedita daca va plac ciupercile alaturi de un sos acrisor si care va reusi cu siguranta sa improspateze totul.

  • Piure de ciuperci cu verdeata

    Un aperitiv surpriza, o garnitura cu gust intens si proaspat pentru un fel de carne sau un fel principal dedicat celor care prefera legumele. Se pot folosit ciuperci din conserva, de crescatorie sau de padure, de un singur fel sau amestecate.

  • Supa de ciuperci cu avocado

    O supa calda pentru zilele reci de iarna este binevenita. Asadar va invitam sa degustati supa de ciuperci cu avocado.