Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "ORDER" LINE 6: ORDER BY title ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84

Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "AND" LINE 1: ...s WHERE langid=1 AND parent_id=1 AND q_usetype = AND status... ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84
CLATITE UMPLUTE CU BRANZA DULCE SI SPANAC

Clatite umplute cu branza dulce si spanac

 Clatitele, delicioase fie ca au umplutura dulce ori nu, sunt intotdeauna preferate de multi.

Reteta pe care vi-o propunem este una simpla si gustoasa, pentru o alimentatie cu adevarat sanatoasa: clatite umplute cu branza dulce si spanac.

 

Ingredientele necesare sunt urmatoarele:

Pentru aluat:

100 ml apa minerala

150 ml lapte degresat

2 linguri de iaurt

3 linguri de ulei de palmier

putina sare

3 albusuri

150 g de faina integrala sau de faina alba


Pentru umplutura:

500 g branza dulce, degresata

2 albusuri de ou

300 g spanac

putina sare


Pentru sos:

putina sare de mare

2-3 frunze de busuioc si cimbru verde

300 g pulpa de rosii


Modul de preparare este urmatorul:

Albusurile se pun intr-un castron cu putina sare.

Se bat bine.

Apoi se adauga la acestea uleiul de palmier.

Se mai pun iaurtul, laptele si faina cernuta.

Se amesteca totul usor.

Se pun la prajit clatitele.

Branza se amesteca impreuna cu albusurile.

Spanacul se fierbe si se scurge.

Apoi se adauga peste branza dulce.

Se presara si putina sare peste umplutura.

Se umplu apoi clatitele cu aceasta.

Intr-o tava unsa cu ulei se pun clatitele.

Apoi se dau la cuptorul bine incins.

Se lasa timp de 30 de minute sa se rumeneasca.

Se prepara si sosul de rosii.

Se amesteca pulpa de rosii cu putina sare.

Dupa aceea se adauga frunzele de busuioc si cimbru.

Se pun la fiert si se lasa pana ce continutul scade la jumatate.

Clatitele gata rumenite se servesc cu sos de rosii pus deasupra.

Sursa foto

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/63379a109b89ea437d990691f4bf1e9f) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139