Rosii umplute cu branza telemea si vinete

 O mancare plina de gust se observa de la prima gustare. Va propunem sa savurati rosiile umplute cu branza telemea si vinete.


Ingredientele necesare sunt urmatoarele:

6 rosii

250 g branza telemea

1 galbenus de ou

100 g cascaval

1 vanata

marar

sare


Modul de preparare:

Branza telemea se zdrobeste si se amesteca cu smantana.

Apoi se pune galbenusul.

Mararul se toaca marunt.

Rosiile se spala si se sterg.

Apoi se taie cate un capacel la fiecare rosie.

Se scoate pulpa din ele.

Apoi rosiile se umplu cu amestecul de branza.

Se pun toate intr-un vas termorezistent.

Se rade cascaval deasupra.

Se mai pun deasupra o rondela de vanata si pulpa de rosii.

Rosiile umplute se acopera cu capacelele taiate.

Se stropesc cu putin ulei.

Se pun apoi la cuptor.

Se lasa la foc mic timp de 45 de minute.

Cand sunt gata, se servesc calde.

Sursa foto

Articole asemănătoare