Cocktail Zombie (cu gust de caise)

Ingrediente:
 
40 ml rom alb
40 ml rom brun
40 ml Bacardi 151
40 ml lichior de caise
80 ml suc de portocale
coaja de portocale si cireasa pentru decor
gheata
 
Mod de preparare: in shaker se pun romul alb si cel brun, lichiorul de caise si sucul de portocale. Se amesteca bine apoi cocktailul se toarna in pahare inalte, umplute pe jumatate cu gheata, se adauga la final cantitatea de Bacardi 151 si se decoreaza cu cireasa si coaja de portocale.

Foto: commons.wikimedia.org

Articole asemănătoare

  • Cynar - bitterul cu gust de anghinare

    Cynar este o bautura mai putin obisnuita, in care anghinarea "joaca" rolul principal, alaturi de o duzina de alte plante si ierburi, rezultatul final fiind un gust complex, cu note de mirodenii, fructe, puternic, vegetal, cu esente exotice.

  • Skal - sucul cu gust de lapte

    Skal (cuvant care inseamna toast in daneza, dar poate fi tradus si ca furtuna) este o combinatie intre gustul de lapte si cel de bautura acidulata, aparut prima oara pe piata nipona in 1972

  • Mancare de caise

    Un desert natural cu gust puternic de fructe? O gustare pentru cei care prefera fructele si legumele? O alternativa la dulciurile clasice, cu multe calorii si zahar? O reteta care poate fi oricare dintre acestea.

  • Fursecuri cu gem de caise

    Seara, in timp ce stati de vorba cu prietenii dumneavoastra ori vizionati o emisiune interesanta, va puteti delecta si cu cateva fursecuri cu gem de caise alaturi de un ceai.

  • Crema de caise cu frisca

    Un desert rapid si cu un gust delicios este potrivit intotdeauna pentru a-i servi pe cei dragi, atat pe cei mici, cat si pe cei mari. Astfel, va propunem sa preparati reteta de crema de caise cu frisca.