Cocktail cu bourbon, vin rosu, bitter

Ingrediente:
 
50 ml bourbon
30 ml vin rosu
o lingurita sirop de artar
o jumatate de lingurita bitter (sau o lingurita, dupa gust)
cateva cirese confiate pentru decor 
 
Mod de preparare: puneti in shaker-ul plin de gheata vinul rosu, siropul de artar, adaugati toata cantitatea de bourbon si bitterul, amestecand bine. Se serveste intr-o cupa de sampanie racita, adaugand doua sau trei cirese confiate pentru decor.

Articole asemănătoare

  • Vin rosu cu zmeura si mirodenii

    Vin rosu plin de arome exotice si fructate pentru o bautura delicioasa pentru o seara placuta.

  • Cocktail cu pepene rosu si menta

    Pepene rosu, menta racoritoare, gin si vin rosu, totul intr-o bautura cu aspect de slushy, dar suficient alcool.

  • Cocktail cu whiskey si vin rosu

    Un amestec puternic, cu personalitate (si multe grade alcoolice), dar care gustat cu moderatie va fi o surpriza. Doua gusturi aparent opuse reusesc sa se completeze inspirat, si in plus este usor de pregatit. Si de aceasta data rezultatul depinde enorm de calitatea marcilor alese.

  • Cocktail cu vin rosu, lapte si ciocolata

    O combinatie surprinzatoare de vin rosu (ideal unul cu note fructate), ciocolata neagra si... lapte. La prima vedere prea indraznet, dar rezultatul final este incantator.

  • Cocktail cu vodca, vermut si suc de grepfrut

    Simplu, cu note amarui-acrisoare de la grepfrut, suficient alcool pentru un cocktail cu personalitate.