Cocktail cu bourbon, vin rosu, bitter

Ingrediente:
 
50 ml bourbon
30 ml vin rosu
o lingurita sirop de artar
o jumatate de lingurita bitter (sau o lingurita, dupa gust)
cateva cirese confiate pentru decor 
 
Mod de preparare: puneti in shaker-ul plin de gheata vinul rosu, siropul de artar, adaugati toata cantitatea de bourbon si bitterul, amestecand bine. Se serveste intr-o cupa de sampanie racita, adaugand doua sau trei cirese confiate pentru decor.

Articole asemănătoare

  • Cocktail cu bourbon, cacao si sirop de turta dulce

    Ingredientul secret si surprinzator este acest sirop de turta dulce, candva mai greu de gasit dar astazi prezent in oferta mai multor magazine, perfect pentru un cocktail dulce, cu o culoare intre auriu si aramiu, aromele fiind intense, puternice, de scortisoara, mirodenii, ghimbir, cu note putin picante. Perfect ca o provocare sau ca o regasire pentru cei care l-au mai incercat.

  • Cocktail cu pepene rosu si menta

    Pepene rosu, menta racoritoare, gin si vin rosu, totul intr-o bautura cu aspect de slushy, dar suficient alcool.

  • Cocktail cu whiskey si vin rosu

    Un amestec puternic, cu personalitate (si multe grade alcoolice), dar care gustat cu moderatie va fi o surpriza. Doua gusturi aparent opuse reusesc sa se completeze inspirat, si in plus este usor de pregatit. Si de aceasta data rezultatul depinde enorm de calitatea marcilor alese.

  • Cocktail cu vin rosu, lapte si ciocolata

    O combinatie surprinzatoare de vin rosu (ideal unul cu note fructate), ciocolata neagra si... lapte. La prima vedere prea indraznet, dar rezultatul final este incantator.

  • Cocktail cu vodca, vermut si suc de grepfrut

    Simplu, cu note amarui-acrisoare de la grepfrut, suficient alcool pentru un cocktail cu personalitate.