Cocktail cu whiskey, portocale rosii, ardei iute

Ingrediente:
 
1 cana (250 ml) suc de portocale rosii, preferabil proaspat
2 linguri sirop de zahar brun
100 ml whiskey
cateva felioare de ardei iute rosu
 
Mod de preparare: in shaker se toarna sucul de portocale rosii, siropul de apa si zahar brun, toata cantitatea de whiskey, totul amestecandu-se foarte bine. Se adauga ardeiul iute rosu (mai mult sau mai putin, dupa gust), apoi se agita putin si se poate servi, fara rondelele de ardei. Se serveste imediat.

Foto: pxfuel.com

Articole asemănătoare

  • Cinci retete de cocktail cu suc de rosii

    Savuros, dulce-acrisor, plin de gustul rosiilor bine coapte, cu o aroma ce aminteste de gradinile poate nu foarte mari, dar ingrijite cu rabdare si pasiune, sucul de rosii este folosit adesea in bucatarie pentru sosuri extraordinare, dar sta si la baza mai multor retete de cocktail pentru toate gusturile.

  • Suc de rosii cu pepene, piper negru si ardei iute

    O reteta pentru o bautura de vara, cu multe vitamine si cu note picante de piper si ardei iute, foarte buna cand este tinuta la frigider pentru cateva ore. Pentru un cocktail inedit i se poate adauga gin sau vodca, dupa gust.

  • Cocktail usor picant cu suc de portocale, whiskey si ardei iute

    O bautura cu aroma de portocale zemoase, dulci-acrisoare, note picante date de ardeiul iute si prospetimea berii reci.

  • Sos foarte picant cu ardei iute si miere

    Alegeti un soi de ardei iute care va place sau amestecati cantitatea cu ardei mai putin iuti sau dulci, dupa gust. Este un sos foarte picant, doar pentru cei care prefera un gust puternic. Folositi mereu manusi cand pregatiti sosul si nu va atingeti fata sau ochii.

  • Sos picant cu ardei iute si rosii

    O reteta pentru un sos picant, cu ardei iute, mirodenii, zahar, rosii dulci si delicioase, relativ usor de preparat si care poate fi pastrat pentru cateva saptamani. Alegeti ardei mai mult sau mai putin iuti, dupa gust, preferabil fara seminte daca nu vreti ca sosul sa fie foarte picant. Cel mai bine este sa purtati manusi in timp ce pregatiti sosul pentru a va proteja pielea.


Warning: fopen(cache/4169de1723bd11b1f335ae32ab3536b9) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139