Cocktail cu whiskey, portocale rosii, ardei iute

Ingrediente:
 
1 cana (250 ml) suc de portocale rosii, preferabil proaspat
2 linguri sirop de zahar brun
100 ml whiskey
cateva felioare de ardei iute rosu
 
Mod de preparare: in shaker se toarna sucul de portocale rosii, siropul de apa si zahar brun, toata cantitatea de whiskey, totul amestecandu-se foarte bine. Se adauga ardeiul iute rosu (mai mult sau mai putin, dupa gust), apoi se agita putin si se poate servi, fara rondelele de ardei. Se serveste imediat.

Foto: pxfuel.com

Articole asemănătoare

  • Cocktail picant cu rom si ardei iute

    O combinatie indrazneata in care feliile de ardei iute (ideale pentru cei care vor o bautura cat mai picanta) completeaza aroma de rom, sucul de limeta si notele exotice de scortisoara.

  • Cocktail cu vodca, vermut si suc de grepfrut

    Simplu, cu note amarui-acrisoare de la grepfrut, suficient alcool pentru un cocktail cu personalitate.

  • Ardei iute Pintea

    Un soi de ardei iute picant, cu gust intens, puternic, preferat de cei care vor o varietate cu aroma pregnanta, cu siguranta prea puternica pentru multi consumatori.

  • Suc natural cu portocale rosii

    Un suc natural preparat direct din pulpa este hranitor si va potoleste setea cand aveti pofta de ceva racoritor. Va invitam sa pregatiti un suc natural cu portocale rosii.

  • Oua si branza la cuptor, cu oregano si rosii

    Printre mancarurile bune cu care sa va incantati musafirii se regaseste si reteta de oua si branza la cuptor, cu oregano si rosii.