Cura de slabire... in somn

Cine nu isi doreste sa slabeasca in somn? Acest lucru pare ca face parte dintr-un vis! Exista insa o veste foarte buna pentru cei interesati: nu este un vis frumos, corpul nostru arde calorii chiar si in timp ce noi dormim, astfel "cura de slabire in somn" nu este o utopie.

Bineinteles ca nu trebuie sa ne asteptam dimineata la rezultate vizibile, sa ne trezim fara pernitele de grasime de pe coapse sau de pe abdomen. De asemenea, cine isi imagineaza ca in timpul zilei poate sa-si umple stomacul la refuz cu tot felul de bunatati in ideea ca va slabi peste noapte si se va trezi cu un abdomen plat, se insala amarnic. Insa cine ia in seama si este atent la bioritmul lui, cine mananca si traieste in functie de acesta, poate cu siguranta sa slabeasca in somn si sa ajunga si sa se mentina la greutatea ideala.

In timp ce ne odihnim in timpul noptii pentru a ne reincarca fortele pentru o noua zi, organismul nostru lucreaza intens. Celulele sunt curatate, "reparate" si regenerate, iar substantele daunatoare sunt filtrate si eliminate. Pentru aceste lucruri corpul are nevoie desigur de energie, pe care o ia - spre avantajul nostru - din grasimea existenta. Pentru aceasta corpul nostru are nevoie de suficient somn: 6 ore sau in mod ideal 8 ore pe noapte.  Acest efect pozitiv poate fi sustinut numai printr-un stil de viata echilibrat. Cine isi aculta ceasul biologic intern, aceluia ii va fi mult mai usor sa slabeasca si sa se mentina.

Sursa foto

 

Articole asemănătoare