Energia roadelor

 

indicatii capsicina

 

Prin piata intr-o zi de toamna

Septembrie 2007

foto: gradinamea.ro

Articole asemănătoare

 • Armonie florala cu Feng Shui

  Florile sunt surse de energie, vitalitate, echilibru si creativitate pentru orice locuinta. Potrivit principiilor Feng Shui energia chi este regenerata usor cu ajutorul florilor, expresia yang a plantelor, si nu trebuie sa le alegeti doar pentru frumusete si parfum. Culoarea este importanta, varsta florii, perioada in care o alegeti si locul in care o veti amplasa, chiar si materialul din care este facut ghiveciul sau jardiniera, toate pot schimba in bine sau in rau – daca sunteti pasionati de Feng Shui – atmosfera din casa.

 • Cate calorii ai in farfurie?

  Caloria este o unitate de masura pentru energia din alimente. Tinand evidenta caloriilor care ajung in organism si a celor risipite in procesul de ardere, nutritionistii pot schita cu precizie chirurgicala dieta ideala a unei persoane care nu doreste sa se ingrase sau vrea sa slabeasca.

 • Beneficiile consumului de nuci, arahide si alune

  Consumul de arahide este foarte sanatos, deoarece acestea ne redau energia pierduta intr-o zi de munca

 • Salata de avocado cu anghinare si rodie

  Simplu de preparat, salata de avocado si anghinare ne incanta cu gustul sau aromat dat de fructul de avocado alaturi de celelalte ingrediente. Plin de vitamine, fructul de avocado consumat in stare cruda ne ofera energia de care avem nevoie.

 • Terapia florala, benefica pentru Alzheimer

  Terapia florala este similara cu terapia fizica. Este o idee noua, tot mai populara datorita actiunilor cu rezultate pozitive. Aceasta foloseste energia degajata de flori si vitamina D care este in general activata de razele soarelui.