French coffee

french coffee

 

Ingrediente:
3 cl brandy
1 portie espresso
2 linguri zahar

Preparation:
Puneti zaharul in brandy pentru a se carameliza, dupa care turnati amestecul intr-un pahar. Adaugati espresso si decorati cu frisca.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

 • Trandafirii Coffee Break

  Un nume inedit pentru un soi de trandafir teahibrid cu un colorit aparte, un rosu caramiziu in partea din centru a florii si cu tente visinii la margine, acest Coffee Break este o alegere mai mult decat interesanta pentru gradina.

 • Consumul de cafea pe timpul verii

  Indiferent in ce perioada a anului ne-am afla, cafeaua se numara printre cele mai consumate bauturi. Acest fapt dovedeste ca putini sunt cei care se gandesc sa tina cont de riscurile, mai mari sau mai mici, pe care le implica in functie de anotimp.

 • Test: Duelul fast - food-urilor

  Big Mac sau Big Tasty Bacon? File de somon la gratar sau prajit? Urmatorul test ne va invata cum sa evitam cantitatea mare de calorii atunci cand mancam fast - food.

 • Test: Cultura culinara

  Omul nu traieste doar cu paine, iar mesele servite zilnic nu reprezinta doar o necesitate fiziologica, ci mai mult decat atat expresia unei culturi si a unui mod de viata. Ce conostiinte aveti despre cultura culinara din celelalte colturi ale lumii?

 • Delicatese belgiene

  Ciocolata si berea sunt doar doua produse belgiene renumite in intreaga lume, insa Belgia nu atrage an de an turistii de pe intreg mapamondul doar datorita aromei ciocolatei sau gustului unic al berii. Pe langa peisajele mirifice, Belgia are multe delicatese de oferit celor pasionati de arta culinara.