Galuste cu gris

Ingrediente: 1 ou, gris o data si jumatate cit greutatea oului, 1 lingura de ulei, facultativ. Preparare: Dupa ce albusul s-a batut spuma, se adauga galbenusul si uleiul; se bat de 4-5 ori, ca sa se amestece putin, apoi se pune tot grisul. Se amesteca compozitia usor prin rasturnare, ca sa nu lase albusul,pina cind se incorporeaza grisul. Galustele se iau numai din marginea compozitiei. Se fierb in clocote mici,cu capacul tras putin intr-o parte, 12-15 minute. Dupa 7-8 minute, galustele se intorc cu furculita in supa.

Articole asemănătoare

  • Deserturi de Paste. Pasca traditionala cu smantana

    Traditionala pasca speciala pentru desertul de Paste trebuie sa ii incante pe musafirii care va trec pragul in aceasta zi magica. Va propunem un alt fel de pasca, fara branza de vaci si anume una cremoasa - pasca traditionala cu smantana.

  • Prajitura cu iaurt si gris

    O combinatie de gust dulce-acrisor veti descoperi daca preparati prajitura cu iaurt si gris. Ingredientele pentru preparare le gasiti mai jos:

  • Galuste cu spanac in sos alb

    O reteta culinara cu un aspect deosebit si cu un gust imbietor este cea de galuste cu spanac in sos alb.

  • Clatite marocane cu gris

    Un desert simplu si rapid, cu care sa va delectati la o masa cu prietenii il reprezinta clatitele marocane cu gris. Delicioase chiar si pentru cei micuti, clatitele marocane cu gris va vor surprinde prin aroma sa minunata.

  • Galuste de cartofi umplute cu branza si ceapa verde

    O reteta satioasa si numai potrivita pentru o zi agitata la serviciu sau acasa este cea de galuste de cartofi umplute cu branza si ceapa verde.