Inghetata de cacao

inghetata cu cacaoIngrediente:
4 albusuri
150 g zahar tos
50 g cacao
1/4 l frisca
zahar vanilat
1 lingura de rom

Preparare:
Albusurile se bat spuma, adaugind apoi, zaharul si romul. Spuma se bate in continuare, pina cind se intareste din nou,apoi se lasa la rece. Frisca batuta spuma se lasa la rece in frigider. Cacaua si zaharul vanilat se amesteca, adaugind treptat 50 ml apa clocotita, apoi se lasa la rece. Frisca se desarta peste spuma, cacaua de asemenea, si apoi se amesteca toate usor prin rasturnare cutelul. Compozitia se desarta imediat in tavitle de la frigider sau in cupe de sticla care se vor introduce in congelator. Se poate servi cu fructe.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

  • Rom cu unt, cidru si inghetata de vanilie

    Romul (preferabil brun sau cu arome exotice de ananas ori ghimbir) poate fi baza unei bauturi de toamna, servita doar fierbinte, cu unt de calitate, inghetata de vanilie si putina scortisoara.

  • Crema calda de cacao la pahar

    O bautura mai densa, dar foarte delicioasa este crema calda de cacao la pahar. Ingredientele de care aveti nevoie le gasiti in cele ce urmeaza:

  • Prajitura cu crema de cacao

    Un desert preparat intr-un mod simplu este potrivit pentru momentele in care doriti sa savurati ceva dulce. Va propunem sa preparati prajitura cu crema de cacao.

  • Inghetata de cafea cu biscuiti

    Un desert care va va racori de indata ce l-ati gustat este inghetata de cafea cu biscuiti. Asadar, va invitam sa realizati o inghetata delicioasa si aromata, dar cu ingrediente putine.

  • Inghetata de zmeura

    Un desert rapid si racoritor in zilele toride ale verii este binevenit. Va propunem sa preparati inghetata de zmeura.


Warning: fopen(cache/279a4278d84192b59f07d8ed8f090bda) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139