Prajitura cu crema de cacao

 Un desert preparat intr-un mod simplu este potrivit pentru momentele in care doriti sa savurati ceva dulce.

Va propunem sa preparati prajitura cu crema de cacao.


Ingrediente:

125 g cacao

125 g zahar

125 g unt

6 oua

1 lingura cu pesmet

1 lingura cu cacao


Modul de preparare este urmatorul:

Untul se freaca pana ce devine spuma.

Apoi se adauga zaharul si se mai freaca putin.

Ouale se adauga treptat, amestecand bine dupa fiecare ou adaugat.

Se pune si cacaua.

Se amesteca la fel de bine.

Din compozitia rezultata se opreste un sfert.

Acest sfert va constitui crema prajiturii.

Cealalta parte din compozitie se amesteca cu pesmetul si cu cacaua.

Apoi se pune la copt.

Cand este gata, se scoata din cuptor si se lasa sa se raceasca.

Apoi se taie in doua, pe orizontal.

Se umple la mijloc cu sfertul de crema pastrat.

Dupa aceea se serveste alaturi de un pahar cu lapte dulce sau suc de fructe, dupa cum doriti.

Sursa foto

Articole asemănătoare