Inghetata de pepene rosu

Ingrediente:

3 cani cuburi de pepene congelate
½ cana lapte vegetal, iaurt sau lapte condensat (dupa gust)

Mod de preparare: secretul retetei este sa tineti cuburile de pepene rosu la congelator pentru cel putin trei ore, ideal intr-un recipient din plastic sau in lipsa acestuia pe o simpla foaie de hartie de copt. Cand a inghetat bine se pune in blender, se adauga treptat laptele vegetal sau iaurtul si se mixeaza totul foarte bine (si lichidul trebuie sa fie rece). Se pune in cupe – se mai poate adauga zahar daca pepenele nu este foarte dulce – si se serveste imediat.

Foto: piqsels.com

 

Articole asemănătoare

  • Cocktail de vara cu pepene rosu si gin

    Gustul de pepene este perfect in zilele calduroase de vara, iar alaturi de putin gin si apa tonica rezultatul va fi un cocktail usor, placut, gata imediat.

  • Cocktail cu pepene rosu si menta

    Pepene rosu, menta racoritoare, gin si vin rosu, totul intr-o bautura cu aspect de slushy, dar suficient alcool.

  • Smoothie cu cirese, rosii cherry, menta si pepene rosu

    Ce ar fi sa combinam arome de vara intr-o singura bautura, de la ciresele acrisoare la gustul intens de menta si cel racoritor si dulce de pepene rosu? La care vom adauga rosii cherry pentru antioxidanti si gustul placut. Iar dincolo de arome vom avea un smoothie sanatos, plin de vitamine si nutrienti, iar cu putina gheata va fi mai bun decat orice suc din comert.

  • Limonada cu pepene rosu

    Simpla, dulce, delicioasa si revigoranta, o combinatie de citrice si gust de pepene rosu proaspat.

  • Smoothie cu pepene rosu si lime

    Pentru cei mici si cei mari, o reteta care combina dulceata gustului de pepene rosu cu aroma usor acida de suc de lime proaspat