Macaroane cu brinza

Ingrediente: 350 g macaroane, 200 g branza de oi, 3 linguri unt, sare, 3 oua. Preparare: Macaroanele fierte in apa clocotita cu sare se strecoara si se amesteca cu brinza rasa si cu ouale batute. Se aseaza in tava, cu bucati de unt printre ele. Deasupra se pun citeva bucati de unt si se dau la cuptor sa se rumeneasca. Se servesc fierbinti. Se pot prepara si fara oua.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

  • Supa-crema de macaroane

    Macaroane intr-o alta prezentare

  • Cartofi cu macaroane la cuptor

    Un deliciu pentru impatimitii pastelor este reteta de cartofi cu macaroane la cuptor. Pentru a prepara aceasta reteta, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • Macaroane la cuptor cu carne

    Fie ca sunt pregatite cu branza rasa ori cu rosii si carne de diverse sortimente, pastele fainoase sunt prezente destul de des si in meniurile din bucataria romaneasca.

  • Macaroane cu pui

    Ingrediente: macaroane tuburi 400 g, piept de pui tocat 200 g, mazare 150g

  • Macaroane cu parizer

    Ingrediente: macaroane 500 g, morcovi 250 g, telina 200 g, mazare (conserva) 300 g