Macaroane cu pui

Ingrediente: macaroane tuburi 400 g, piept de pui tocat 200 g, mazare 150g, costita tocata 50 g, rosii 4, unt 30 g, ulei 2 linguri, ceapa 1/2, telina 1/4, morcov 1/2, vin alb sec, cascaval ras, piper, sare. Preparare: Se lasa 5 min. in apa clocotita pieptul de pui, apoi se taie bucatele care se rumenesc in unt si ulei impreuna cu ceapa, telina si morcovul tocate. Dupa cateva minute se adauga costita, sarea si piperul iar dupa ce se amesteca de cateva ori se adauga mazarea si rosiile curatate de pielite. Se continua fierberea stropind din cand in cand cu vin alb sec. Se fierb pastele al dente, se strecoara, se condimenteaza cu sosul preparat si cascaval ras dupa gust.

Articole asemănătoare

  • Mancarica de ceapa cu pui si mamaliga

    Completam astazi cu o noutate sirul de retete practice si gustoase cu care v-am delectat in alte randuri, deoarece stim ca o clipa in minus in bucatarie poate inseamna o clipa in plus petrecuta in camera de zi.

  • Salata cu pui, smochine si mozzarella

    La prima impresie, carnea de pui, smochinele si mozzarella nu par a avea multe in comun. Reteta pe care o vom prezenta este inedita tocmai prin aceea ca uneste intr-un singur gust, aromat, ingrediente atat de diferite.

  • Salate gustoase. Salata de pui cu maioneza si muraturi

    Pentru intreaga familie, puteti prepara o salata rapida si cu un gust bun: salata de pui cu maioneza si muraturi. Este o salata satioasa, de care veti fi incantati cu siguranta.

  • Placinta cu carne de pui si anghinare

    O reteta gustoasa preparata la cuptor va va incanta simturile imediat ce o veti gusta. Va invitam sa pregatiti reteta de placinta cu carne de pui si anghinare.

  • Pui cu ciuperci in sos alb

    O altfel de mancare cu pui, dar cu un gust delicios este reteta de pui cu ciuperci in sos alb. Ingredientele necesare le gasiti in cele ce urmeaza: