Supa-crema de macaroane

Ingrediente:

1 kg oase de vita
200 g macaroane
doua oua
200 ml lapte
150 g cascaval

Mod de pregatire: oasele de vita se spala, se sparg cu satarul pe lung si se pun la fiert in apa rece pentru trei ore, indepartandu-se din cand in cand spuma. Jumatate din unt se incinge intr-o cratita, se caleste usor faina si se stinge totul cu supa de oase. Dupa ce fierbe in clocot, la foc mic, pret de jumatate de ora, supa se strecoara. Separat se fierb macaroanele, se taie in bucati de 2 - 3 centrimetri si se adauga supei. Totul se drege cu cele doua galbenusuri batute in lapte, se adauga sare si piper, si la servire se adauga si se amesteca restul de unt in supa fierbinte, peste care se rade cascavalul.

Foto: absfreepic.com

Articole asemănătoare

  • Supa-crema de morcovi si ghimbir pentru un sistem imunitar puternic

    Dulce, dar cu note picante aduse de ghimbir, cu putine calorii pentru primul fel sau o gustare, delicioasa atunci cand este mancata fierbinte si relativ usor de pregatit, este o supa-crema de toamna sau iarna care are un gust bun si este utila si pentru un sistem imunitar mai puternic. Cu multe vitamine, ne ajuta sa rezistam mai usor in perioada rece in fata racelilor de sezon.

  • Supe delicioase. Supa crema de mazare cu patrunjel

    O supa cu un gust minunat, pe care o puteti pregati pentru o masa gustoasa savurata alaturi de familie, poate fi supa crema de mazare cu patrunjel.

  • Supa crema de ciuperci

    Pentru zilele reci, o supa calda este binevenita, servita impreuna cu cei dragi. Asadar, va propunem o supa crema delicioasa de ciuperci.

  • Supa crema de dovlecei cu marar

    O combinatie de ingrediente delicioase confera supei o aroma deosebita si proaspata. Va propunem sa pregatiti o supa crema de dovlecei cu marar.

  • Supa crema de morcovi si ghimbir

    Pentru sezonul rece, o supa crema de legume, este binevenita, indiferent ca este servita fierbinte sau calduta. Va propunem astfel sa pregatiti o supa crema de morcovi si ghimbir.