Negresa simpla

negresa simplaIngrediente:
120 g unt
200 g zahar
2 oua
1 lingurita esenta de vanilie
50 g cacao
1/2 cana faina
un varf de cutit de sare
un varf de cutit de praf de copt

glazura:
50 g unt, la temperatura camerei
4 linguri cacao
3 linguri miere
1 lingurita esenta de vanilie
150 g zahar

Preparare:
1. Porniti cuptorul si ungeti tavile cu unt sau ulei.
2. Topiti untul pana la temperatura camerei si amestecati-l cu zaharul, ouale si esenta de vanilie.

Adaugati cacaoa, faina, sarea si praful de copt. Aluatul se toarna in tava pregatita.
3. Se baga la cuptor timp de 25-30 de minute. Aveti grija sa nu se arda.
4. Pentru glazura: amestecati ingredientele. Glazura de toarna peste prajitura imediat ce a fost

scoasa din cuptor.

Articole asemănătoare

  • Salata simpla de ridichi negre cu maioneza

    Pentru a pregati o salata simpla si gustoasa, puteti opta pentru o reteta usoara de salata de ridichi negre cu maioneza. Cu multiple efecte benefice si proprietati terapeutice, ridichea neagra este bogata in vitamina C, calciu si altele.

  • Crema simpla de zahar ars

    Pentru un desert delicios de seara, puteti pregati crema simpla de zahar ars. Ingredientele de care aveti nevoie sunt urmatoarele:

  • Mancare simpla de gutui

    O reteta potrivita pentru masa de pranz poate fi mancarea simpla de gutui. Bogata in acid citric si vitamine, gutuia este eficienta in afectiunile digestive.

  • Reteta simpla de taitei de casa

    Va propunem o reteta simpla de taitei de casa pentru ca ciorbele dumneavoastra sa fie si mai gustoase. Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • Tarta simpla cu sparanghel

    O tarta simpla si cu un aspect apetisant poate fi alegerea unei gustari la serviciu. O asemenea tarta este tarta simpla cu sparanghel.