Tarta simpla cu sparanghel

 O tarta simpla si cu un aspect apetisant poate fi alegerea unei gustari la serviciu.

O asemenea tarta este tarta simpla cu sparanghel.


Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente pentru preparat:

aluat de patiserie, cumparat sau pregatit in casa

3 linguri cu ulei de masline

sare

piper

2-3 legaturi de sparanghel verde proaspat

3 linguri de parmezan


Modul de preparare este cat se poate de usor:

O tava intinsa se unge cu putin ulei.

Se pune si o foaie de copt in tava.

Se intinde foaia de aluat intr-un singur strat in tava.

Apoi se pun firele de sparanghel peste foaie, presandu-le putin in aluat.

Se presara dupa aceea putina sare.

Se pune si piper.

Apoi se stropeste toata tarta cu 2 linguri de ulei.

Apoi se distribuie uniform parmezanul ras.

Cuptorul se incinge mai inainte.

Dupa ce tarta este pregatita, se da la cuptor timp de 20-30 de minute.

Cand este gata, se scoate din cuptor, presarand piper proaspat macinat si putina sare grunjoasa.

Dupa ce se lasa putin sa se raceasca, se serveste calda, simtindu-se aroma unica data de sparanghel.

Sursa foto

Articole asemănătoare