Piept de pui cu piper si sos de soia

Ingrediente:

1 piept de pui
1 ceapa rosie medie
3-4 bucati ardei gras
1-2 linguri sos de soia
1 lingurita cu varf piper negru macinat
1/2 lingurita piper negru boabe
1 lingurita zahar
ulei

Mod de preparare: ceapa se curata, se taie rondele si se caleste in putin ulei, intr-un wok sau o tigaie, pana cand isi schimba putin culoarea. Se adauga boabele de piper si se amesteca usor, apoi doua doua minute se pune pieptul de pui taiat cubulete sau fasii (dupa gust), putin sos de soia, prajind totul pana cand carnea este bine patrunsa. Se pun si bucatelele de ardei gras, restul de soia, piperul macinat, zaharul si un strop de ulei, lasand pe foc mediu si amestecand tot timpul. Cand ardeiul a inceput sa se inmoaie iar ceapa este caramelizata se poate opri focul. Se serveste imediat, cu paine prajita.

Foto: openfotos.com

 

Articole asemănătoare