Retete. Vinete la cuptor

 

  Gustoase si in acelasi timp sanatoase, vinetele sunt binevenite in meniul zilelor de vara.

 

Ingredientele necesare sunt cele de mai jos:

5 vinete

3 ardei

3 cepe

5 rosii

usturoi

ulei                                

cascaval

 

Mod de preparare:

Se curata vinetele de coaja si se taie in felii mai groase. Se pun in apa fierbinte timp de cel mult 3 minute.

Se taie apoi cele 3 cepe potrivite, ardeii si rosiile.

Intr-o cratita sau vas de yena se pun vinetele, ardeii, ceapa, putin usturoi si rosiile. Se repeta aceasta ordine pana cand s-au terminat toate ingredientele.

Se lasa la cuptor timp de o jumatate de ora. Dupa ce s-au scos din cuptor, se rade cascaval deasupra.

 

Cu toate ca sunt sarace in calorii, contin o bogatie de vitamine. Asadar, bucurati-va de ele din plin.

 

Sursa foto: noteatingoutinny.com

Articole asemănătoare