Retete pentru mic dejun. Omleta cu ceapa si cartofi

 Un mic dejun consistent, pe care sa il pregatiti intr-o maniera simpla dimineata este omleta cu ceapa si cartofi.


Ingredientele necesare sunt urmatoarele:

4 albusuri

1 ceapa rosie medie

1 cartof

1/2 lingura de ulei de masline

patrunjel verde

sare

piper negru macinat

cascaval

 

Modul de preparare:

Cartoful se fierbe.

Apoi se lasa sa se raceasca.

Dupa aceea se taie in cubulete.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Apoi se lasa la inabusit timp de 2-3 minute in tigaia incinsa cu ulei de masline.

Se pun si cubuletele de cartof.

Se prajesc.

Se adauga sarea.

Se pune si piperul negru macinat.

Se pun apoi si albusurile.

Cand compozitia incepe sa se albeasca, omleta se pune pe un platou.

Se presara peste aceasta patrunjelul verde tocat fin.

Se poate adauga si cascaval ras pe deasupra.

Omleta cu ceapa si cartofi se serveste calda.

Sursa foto

Articole asemănătoare