Retete sarbesti. Oua umplute cu peste


 Bucataria sarbeasca se caracterizeaza printr-un amestec de influente variate, de la cele unguresti, mediteraneene ori turcesti si altele.

Sarbii consuma multa carne de porc, insa preparata la gratar, regasita ca fel de mancare pentru masa de pranz, insa si ca antreu sau la aperitiv.


De asemenea, multe din produsele de patiserie sarbesti au in componenta lor carne.


Salatele de legume preparate de sarbi sunt nelipsite de la mesele zilnice.


Mai jos aveti o propunere de reteta sarbeasca - oua umplute cu peste:


Ingrediente necesare:

7 oua

1 conserva de sardine

3 linguri de smantana

zeama de la o lamaie

maioneza

mustar

piper


Mod de preparare:

Ouale se fierb.

Apoi se curata de coaja si se taie in doua felii pe lungime.

Galbenusurile se scot si se paseaza.

La acestea se adauga conserva de sardine si celelalte ingrediente.

La final, dupa ce amestecul este gata, se umplu jumatatile de albusuri cu el.

Apoi acestea se decoreaza cu frunze de patrunjel, feliute de masline si gogosari.

Sursa foto

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/17a0046118a7370ec0a452fac462b78e) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139