Rulada de pui invelita in felii de bacon

 O rulada apetisanta pe care o puteti pregati indiferent ca este o zi obisnuita sau sarbatoriti ceva special, este reteta de rulada de pui invelita in felii de bacon.


Ingredientele pentru preparare sunt urmatoarele:

4 fileuri de piept de pui (160 g)

150 g crema de branza de vaci cu verdeata

1 lingura de cimbru tocat

4 felii de bacon

2 linguri de ulei

100 ml supa

piper

1 dovlecel

500 g rosii cherry, rosii si galbene


Se realizeaza astfel:

La fiecare file de pui se taie un buzunarel.

Apoi acestea se umplu cu crema de branza amestecata cu cimbru.

Apoi fiecare bucata de carne de pui se infasoara in cate o felie de bacon.

Ca sa nu se desfaca, se pune cate o scobitoare in rulada.

Apoi fiecare rulada se pune la prajit in ulei incins.

Bucatile prajite se pun intr-o forma de sufleu.

Se toarna supa.

Se condimenteaza cu piper.

Apoi se dau la cuptor.

Se lasa timp de 15 minute.

Dovlecelul se taie in felii subtiri.

Se adauga tot in forma.

Se pun si rosiile.

Se mai lasa la copt inca 15 minute.

Apoi rulada se serveste cu cimbru si cartofi.

Sursa foto

Articole asemănătoare

  • Salata de iarna cu pui si broccoli

    O salata consistenta, cu broccoli, piept de pui si un sos dulce-acrisor, buna ca aperitiv sau ca gustare in zilele reci.

  • Piept de pui cu suc de portocale

    O reteta in care pieptul de pui se intalneste cu gustul puternic al sucului de portocale, intr-o reteta cu note exotice, mediteraneene, care salveaza o gustare de la banal.

  • Salata cu struguri si piept de pui

    Contrastul dintre boabele dulci si parfumate de strugure, pieptul de pui si gustul aromat de nuca face din aceasta salata un deliciu.

  • Legume si fructe pentru un sistem imunitar mai puternic

    In perioada rece organismul are nevoie mai mult decat oricand de un sistem imunitar cat mai rezistent in fata racelilor de sezon, si in loc de medicamente ati putea adauga mai multe fructe si legume in meniul zilnic.

  • Supa de pui cu castraveti murati

    O combinatie mai putin intalnita intre gustul plin, bogat, de supa de pui cu cartofi si aciditatea acrisoara a castravetilor murati in otet sau saramura. Reteta pentru zilele reci de iarna pe care probabil nu o stiati pana acum.