Salata americana

salata americanaIngrediente:
800 g cartofi
2 oua
200 g maioneza
1 ceapa, feliata
2 cepe verzi, feliata
1 ardei verde, cutarat si taiat felii
1 telina, rasa
2 lingurite sare
1 lingurita piper

Preparare:
1. Se fierb cartofii, dupa care se scurg si se taie bucatele.
2. Ouale se fierb, se lasa sa se raceasca dupa care se taie marunt.
3. Intr-un castron mare se amesteca cartofii cu ouale; se adauga maioneza, ceapa, ardeiul si telina. Se presara sare si piper dupa gust, dupa care se amesteca bine. Se acopera si se lasa la frigider timp de cateva ore sau peste noapte.

Articole asemănătoare

  • Salata cu broccoli si ceapa rosie

    O reteta de salata consistenta si satioasa care ii va face si pe cei care nu mananca de obicei broccoli sa o incerce.

  • Salata de castraveti in stil asiatic

    O salata de castraveti este racoritoare, savuroasa, plina de prospetime si excelenta mai ales in zilele calduroase, cand satura si hidrateaza. Dar in aceasta versiune altfel banalii castraveti sunt cu totul schimbati datorita sosului dens, pe baza de soia si otet de orez, cu note picante si sarate.

  • Salata de sfecla rosie coapta cu citrice

    O salata consistenta, cu note mediteraneene alaturi de gustul dulce al sfeclei rosii coapte, aromata si delicioasa la orice masa in familie sau alaturi de prieteni.

  • Salata de fructe cu samburi de rodie si mandarine

    O reteta pentru o salata de fructe ce poate fi pregatita in sezonul rece, aromata, cu un gust dulce acrisor, buna ca desert sau gustare.

  • Salata de toamna cu smochine si portocale

    O gustare cu arome de portocala bine coapta, dulceata smochinelor si notele sarate ale branzei de capra, este o salata usor de pregatit si potrivita pentru orice ocazie.