Salata americana

salata americanaIngrediente:
800 g cartofi
2 oua
200 g maioneza
1 ceapa, feliata
2 cepe verzi, feliata
1 ardei verde, cutarat si taiat felii
1 telina, rasa
2 lingurite sare
1 lingurita piper

Preparare:
1. Se fierb cartofii, dupa care se scurg si se taie bucatele.
2. Ouale se fierb, se lasa sa se raceasca dupa care se taie marunt.
3. Intr-un castron mare se amesteca cartofii cu ouale; se adauga maioneza, ceapa, ardeiul si telina. Se presara sare si piper dupa gust, dupa care se amesteca bine. Se acopera si se lasa la frigider timp de cateva ore sau peste noapte.

Articole asemănătoare

  • Salata cu masline verzi si camembert

    Perfecta pentru o gustare, potrivita pentru o ocazie festiva, recomandata pentru cei care vor sa incerce o salata diferita de cele clascie, este consistenta, usor de pregatit, plina de arome diverse dar in surprinzatoare armonie.

  • Salata de morcovi cu portocala

    O reteta cu elemente exotice si arome complexe, care va schimba radical vechea si plictisitoarea salata de morcovi.

  • Salata de morcovi cu susan

    O alternativa la salata clasica de morcovi, interesanta prin gustul puternic de susan cu note exotice, dulci.

  • Salata de rosii cherry cu rodie

    Dulce-acrisoara, plina de vitamine, in culori vii si atat de potrivite zilelor de vara, iata o reteta de salata inedita si mai ales foarte sanatoasa.

  • Salata cu mar si branza brie

    O delicioasa reteta de salata in care gustul cremos si placut al branzei se intalneste cu cel dulce-acrisor al marului.