Salata chinezeasca

salata chinezeasca cu puiIngrediente:
230 g paste
3 linguri sos de soia
2 linguri otet de orez
1 lingura ulei de susan
3/4 lingurita zahar
3/4 lingurita ghimbir
1/4 lingurita sare
320 g piept de pui fiert, taiat bucatele
2 morcovi taiati
1 ardei rosu, taiat felii
2 cepe, feliate

Preparare:
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet.
Intre timp, amestecati sosul de soia, otetul, uleiul, zaharul, ghimbirul si sarea intr-un castron. Se adauga bucatelele de pui, morcovii, ardeii, ceapa si pastele.

Articole asemănătoare

  • Salata de fructe cu mere, nuci si struguri

    Usor de pregatit, excelenta pentru desert sau o gustare dulce, este o reteta de salata in care se intalnesc strugurii bine copti, parfumati, merele dulci cu aroma serilor de toamna si nucile crude sau putin prajite, dupa gust. Iar la final miere, scortisoara, nucsoara, putin iaurt cremos.

  • Salata cu mandarine, ceapa rosie, branza de capra

    O reteta pentru o salata in care mandarinele, cu gustul dulce si aromat, intalnesc savoarea unei branze de capra de calitate, ceapa rosie taiata subtire si salata verde proaspata, racoritoare.

  • Salata verde cu portocale, castravete si susan

    V-ati plictisit de clasicele salate verzi, aceleasi retete pregatite din nou si din nou? De aceasta data baza va fi o salata verde proaspata, alaturi de felii de castravete si de portocala dulce, suculenta, si cu notele exotice ale susanului

  • Salata cu masline, avocado si rosii

    O salata de vara consistenta, plina de vitamine si gusturi diverse, proaspata si savuroasa. Maslinele sarate completeaza branza cremoasa, alaturi de avocado, sucul de limeta sau lamaie (dupa gust) si rosiile cherry.

  • Salata de vara cu masline si rosii cherry

    O salata de inspiratie mediteraneana, pentru care veti avea nevoie de rosii cherry bine coapte, dulci, masline verzi si negre (fara samburi) si putin busuioc proaspat.