Salata chinezeasca

salata chinezeasca cu puiIngrediente:
230 g paste
3 linguri sos de soia
2 linguri otet de orez
1 lingura ulei de susan
3/4 lingurita zahar
3/4 lingurita ghimbir
1/4 lingurita sare
320 g piept de pui fiert, taiat bucatele
2 morcovi taiati
1 ardei rosu, taiat felii
2 cepe, feliate

Preparare:
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet.
Intre timp, amestecati sosul de soia, otetul, uleiul, zaharul, ghimbirul si sarea intr-un castron. Se adauga bucatelele de pui, morcovii, ardeii, ceapa si pastele.

Articole asemănătoare

  • Salata cu broccoli si ceapa rosie

    O reteta de salata consistenta si satioasa care ii va face si pe cei care nu mananca de obicei broccoli sa o incerce.

  • Salata de castraveti in stil asiatic

    O salata de castraveti este racoritoare, savuroasa, plina de prospetime si excelenta mai ales in zilele calduroase, cand satura si hidrateaza. Dar in aceasta versiune altfel banalii castraveti sunt cu totul schimbati datorita sosului dens, pe baza de soia si otet de orez, cu note picante si sarate.

  • Salata de sfecla rosie coapta cu citrice

    O salata consistenta, cu note mediteraneene alaturi de gustul dulce al sfeclei rosii coapte, aromata si delicioasa la orice masa in familie sau alaturi de prieteni.

  • Salata de fructe cu samburi de rodie si mandarine

    O reteta pentru o salata de fructe ce poate fi pregatita in sezonul rece, aromata, cu un gust dulce acrisor, buna ca desert sau gustare.

  • Salata de toamna cu smochine si portocale

    O gustare cu arome de portocala bine coapta, dulceata smochinelor si notele sarate ale branzei de capra, este o salata usor de pregatit si potrivita pentru orice ocazie.