Salata cu masline verzi si camembert

Ingrediente:
 
1 salata verde
1 pachet camembert
masline verzi, fara samburi
2 catei mari usturoi
3 linguri ulei de masline
1 lingura otet balsamic
sare, piper
 
Mod de preparare: se spala si se taie potrivit salata verde, se curata si se toaca usturoiul, se desface branza camembert si se taie in bucatele potrivite. Se pun toate ingredientele intr-un bol, iar separat se amesteca uleiul, otetul balsamic, se condimenteaza cu putina sare si piper, apoi se toarna in salata. Se adauga masline verzi fara samburi in cantitatea dorita, dupa gust, amestecand usor salata. Se tine la rece pana la servire.

Foto: pixabay.com

Articole asemănătoare

  • Salata cu orez, ton si ulei de nuca

    La prima vedere o banala salata cu ton, este o reteta care castiga un plus de gust si aroma datorita uleiului de nuca.

  • Salata cu struguri rosii si ton

    Cati dintre cei obisnuiti cu combinatiile culinare clasice s-ar astepta sa li se aduca inainte la un moment dat, pe acelasi platou, struguri rosii si ton? Probabil ca foarte putini. Ei bine, din cate se pare aceasta reteta chiar exista si are suficienti adepti in tarile din vestul Europei.

  • Salata cu somon afumat si ceapa verde

    O salata plina de gust si hranitoare pentru a lua masa acasa sau la birou poate fi salata cu somon afumat si ceapa verde.

  • Salata cu rucola, pui si mozzarella

    O salata simpla cu care sa va incepeti diminetile si nu numai poate fi salata cu rucola, pui si mozzarella. Ingredientele necesare le gasiti mai jos:

  • Salata de masline cu lamaie si verdeata

    Preferate de multi si rapid de preparat, salatele se pot consuma in orice sezon. Va propunem sa pregatiti salata de masline cu lamaie si verdeata.