Salata cu mere si spanac

Ingrediente:

250 g frunze de spanac, spalate
2 mere bine coapte, taiate felii subtiri
1 ceapa rosie mica, taiata rondele
½ cana miez de nuca crud sau prajit, dupa gust
100 g branza de capra, sfaramata
1 lingura cu varf stafide
½ cana ulei de masline
1 lingura otet de mere
2 linguri suc de lamaie
1 lingura mustar
2 catei de usturoi maruntiti
1 lingura miere
sare, piper negru

Mod de preparare: intr-un bol se amesteca bine uleiul, otetul, sucul de lamaie, mustarul, usturoiul, mierea, totul condimentat cu sare si piper dupa gust. In bolul de salata se amesteca bine merele cu rondelele de ceapa, frunzele de spanac intregi, miezul de nuca, stafidele si branza de capra. Se toarna deasupra sosul si se serveste dupa ce s-a tinut la rece pentru jumatate de ora.

Foto: publicdomainpictures.net

 

Articole asemănătoare