Salata cu sfecla rosie, castraveti si ridichi
Ingrediente:
o sfecla rosie medie
doi castraveti
sase ridichi mari
50 g parmezan ras
ulei de masline
o lamaie
sare, piper
Mod de preparare: sfecla se fierbe pentru 15-20 de minute in apa cu putina sare, se lasa la racit, se curata si se taie in jumatate sau sferturi, apoi se feliaza cat mai subtire. Castravetii se spala si se taie pe lung in felii foarte subtiri, cu tot cu coaja, ridichile in rondele fine. Se pun ingredientele intr-un bol, se adauga ulei de masline dupa gust, sare, piper negru proaspat macinat, o lingura de suc de lamaie proaspat stors (sau mai mult) si se serveste imediat.
Foto: pixabay.com
Articole asemănătoare
-
Suc energizant cu sfecla rosie, fenicul si fructe
Daca v-ati obisnuit cu un smoothie din fructe de ce sa nu incercati un pahar cu suc de mere, portocala alaturi de sfecla rosie si limeta.
-
Salate gustoase. Salata de sfecla rosie cu cartofi si ton
Multe salate usoare si gustoase puteti prepara intr-un mod rapid pentru o masa delicioasa. Va invitam sa pregatiti salata de sfecla rosie cu cartofi si ton.
-
Salate gustoase. Salata de sfecla rosie cu branza de capra
O salata simpla si gustoasa, pentru o masa usoara la birou sau acasa, poate fi salata de sfecla rosie cu branza de capra. Desi gustul sau este dulce, aceasta are putine calorii.
-
Salata cu piept de pui si boabe de porumb
Binevenita in orice moment al zilei, salata este preferata multora in locul oricarui alt fel de mancare. Va propunem sa incercati reteta de salata cu piept de pui si boabe de porumb.
-
Salata de scrumbie cu sfecla rosie
In ultima vreme, salatele avand ca ingredient principal pestele sunt tot mai cautate, intrucat carnea de peste se asimileaza cel mai bine dintre toate celelalte feluri de carne. Pentru a beneficia de consumul de peste, incercati salata de scrumbie cu sfecla rosie.