Salata cu piept de pui si boabe de porumb

 Binevenita in orice moment al zilei, salata este preferata multora in locul oricarui alt fel de mancare.

Va propunem sa incercati reteta de salata cu piept de pui si boabe de porumb.


Ingredientele necesare sunt:

1 piept de pui dezosat

1 cutie de boabe de porumb dulce

2-3 castraveti murati

100 g cascaval

1 morcov

zeama de lamaie

ulei

sare

piper

frunze de salata verde

masline


Modul de preparare este urmatorul:

Pieptul de pui se pune la fiert.

Cand este gata, se taie feliute.

Feliile de piept de pui se pun intr-un castron.

Se adauga boabele de porumb peste.

Morcovul se da pe razatoarea mare.

Castravetii murati se taie felii subtiri, pe lungime.

Cascavalul se rade sau se taie felii.

Se adauga si acestea peste pui.

Se pune si sarea de lamaie.

Se mai adauga uleiul, sarea si piperul.

Amestecul rezultat se pune pe frunze de salata verde.

Se decoreaza cu masline.

Se serveste cu multa placere.

Sursa foto

Articole asemănătoare

  • Salata de vara cu piept de pui, capsuni si branza feta

    Usoara si plina de arome proaspete, perfecta pentru zilele calduroase, este o reteta in care gustul de piept de pui la gratar si cel de feta sunt completate surprinzator de capsunile dulci.

  • Salata cu struguri si piept de pui

    Contrastul dintre boabele dulci si parfumate de strugure, pieptul de pui si gustul aromat de nuca face din aceasta salata un deliciu.

  • Musaca cu piept de pui

    La inceput de februarie gandul la caldura verii este probabil mai ademenitor ca oricand pe parcursul anului. Dar pana atunci, cu mult mai ademenitoare ne pare caldura ce o elibereaza in aer musacaua cu piept de pui scoasa din cuptor.

  • Cartofi umpluti cu carne de pui si ciuperci la cuptor

    O mancare plina de gust se poate pregati si rapid. Va propunem astfel reteta de cartofi umpluti cu carne de pui si ciuperci la cuptor.

  • Salata cu oua de prepelita, morcov ras si varza alba

    Daca va ganditi ce sa mai mancati la serviciu, puteti alege o salata cu oua de prepelita, morcov ras si varza alba. Un ou de prepelita contine de 5 ori mai mult fosfor decat oul de gaina.