Salata de paste cu peste afumat

 Daca va doriti o combinatie speciala de ingrediente pentru o masa de neuitat, puteti incerca salata de paste cu peste afumat.


Ingredientele necesare sunt urmatoarele:

100 g ardei copti

100 g peste afumat (bucatele fara oase si piele)

160 g de paste fusilli

50 g masline verzi umplute

1 mana de marar proaspat, tocat

sare

piper negru macinat

1 lingura de suc de lamaie

2 lingurite de mustar picant

4 linguri de ulei de masline extravirgin


Modul de preparare este rapid:

Pastele fusilli se fierb in apa cu sare, conform indicatiilor scrise pe ambalaj.

Apoi se scurg si se pun intr-un castron incalzit.

Sosul se prepara din amestecul mustarului cu sucul de lamaie.

La acesta se mai adauga sare si piper.

Se pune si uleiul de masline, amestecand continuu.

Se amesteca bine pana sosul devine o pasta omogena.

Pastele fusilli se amesteca cu pestele afumat.

Apoi se adauga maslinele verzi.

Se pune si sosul.

Se mai adauga si verdeata tocata.

Se amesteca bine totul si se potriveste de sare si piper, daca mai este necesar.

Sursa foto

Articole asemănătoare