Sanatate cu legume. Cocktail de legume.

 imagini suc legume

 

- Rosii

 

- Morcovi

 

- Telina

 

- Sfecla rosie

 

Preparat prin stoarcerea legumelor, cu ajutorul unui blender de bucatarie, acest cocktail racoritor este foarte benefic organismului.

 

Nu sunt importante cantitatile de legume folosite pentru suc, ci cantitatea de suc consumata. Minim un pahar de suc dimineata este necesar pentru revitalizarea organismului.

 

De asemenea, ofera corpului ingredientele active si vitaminele necesare pentru a avea destula energie pe durata intregii zile.

 

Se consuma imediat dupa preparare sau in maxim 24 de ore daca este pastrat in frigider, altfel se altereaza prin fermentatie. Legumele trebuie sa fie neaparat proaspete.

 

Principala caracteristica a sucurilor de legume este cantitatea importanta de antioxidanti pe care ii contine; avand efecte pozitive asupra sanatatii si capacitatea de a ne proteja de cancer si chiar de a-l combate.

 

Datorita proprietatilor lor terapeutice, sucurile de legume au o actiune stimulatoare generala si de dezintoxicare a organismului, fiind recomandate in cazurile de demineralizare.

Articole asemănătoare