Sangria cu vin spumant, lichior de portocale si fructe

Ingrediente:

1 sticla vin spumant
100 ml lichior cu aroma de portocale
3 kiwi
3 portocale
1 ananas
1-2 ciorchini de struguri
1 lingurita scortisoara pudra
½ lingurita nucsoara rasa
3-4 cuisoare intregi
1-2 lingurite cu varf zahar
apa minerala sau tonica
cuburi de gheata

Mod de preparare: curatati si taiati fructele in cubulete, pastrand un bol mic pentru servire si punand restul in blender, alaturi de mirodenii. Se mixeaza bine la viteza mare pana cand aveti un piure fin de fructe exotice, cu miros intens, pe care il veti amesteca bine cu vinul spumant rece si lichiorul. Se toarna intr-o carafa de sticla printr-o sita fina, pentru a avea o bautura clara, cu o culoare frumoasa. Se completeaza dupa gust cu apa minerala sau tonica si se serveste cu sau fara gheata, dupa ce a stat la rece pentru cel putin doua ore.

Foto: publicdomainpictures.net

Articole asemănătoare