Smoothie cu ananas, ardei gras si fructe de padure

Ingrediente:
 
o banana nu foarte mare
200 g ananas din conserva 
un ardei gras rosu mediu, taiat marunt, fara seminte
doua cesti fructe de padure congelate
o ceasca de apa plata
 
Mod de preparare: se pune in blender banana feliata, bucatelele de ananas, ardeiul gras si fructele de padure (dupa ce au stat 30 de minute la temperatura bucatariei). Se adauga apa plata si se mixeaza foarte bine, iar la final, daca preferati un gust mai dulce, completati cu siropul de ananas din conserva, amestecand usor cu o lingura. Se bea imediat, preferabil fara gheata pentru a simti mai bine aromele exotice, fructate.

Foto: tesco.com

Articole asemănătoare

 • Sangria cu vin alb si fructe de padure

  Combinatia intre un vin alb sec si dulceata acrisoara a fructelor de padure face din aceasta bautura de vara un veritabil deliciu si o surpriza pentru invitati.

 • Smoothie cu fructe de padure congelate

  Una dintre cele mai simple retete de smoothie-uri, cu gust dulce-acrisor de fructe de padure, se poate pregati la fel de usor cu fructe de padure proaspete, abia culese. Se poate folosi la fel de bine laptele de soia sau laptele de vaca.

 • Limonada cu fructe de padure

  Perfecta pentru o zi calduroasa de vara cand vrem sa ne relaxam sau sa ne surprindem prietenii cu o reteta noua, este o schimbare inspirata a limonadei clasice la care adaugam gustul dulce-acrisor de fructe de padure.

 • Smoothie revigorant cu fructe de padure

  O bautura pentru zilele mai friguroase, nerecomandat copiilor (cidrul are alcool) dar perfect pentru o pauza dupa-amiaza sau seara, cand avem nevoie de putina relaxare. Contrastul dintre gustul dulce-acrisor de fructe de padure si cel al cidrului face din aceasta bautura o experienta pe care veti simti nevoia sa o repetati.

 • Smoothie cu pepene rosu si fructe de padure

  Un inlocuitor perfect in perioada verii pentru sucurile carbogazoase, acest smoothie combina gustul acrisor de fructe de padure si cel dulce al pepenelui rosu, aducand organismului un plus de vitamine si minerale, hidratare si mai multa buna dispozitie.