Somon la gratar cu garnitura de cartofi si spanac

 O reteta apetisanta pentru masa de pranz nu este intotdeauna sofisticata.

In continuare va prezentam o asemenea reteta, care merita degustata: somon la gratar cu garnitura de cartofi si spanac.


Ingredientele necesare:

400 g cartofi

30 g unt

4 fileuri de somon (cam 600 g)

coaja si zeama de la 1 lamaie

300 g frunze de spanac

3 linguri de crema proaspata de branza


Modul de preparare:

Se curata cartofii.

Apoi se taie cuburi.

Se pun la fiert in apa cu sare.

Se incinge gratarul.

Fileurile de somon se asezoneaza cu zeama si coaja rasa de lamaie.

Apoi se frig pe gratar timp de 8-10 minute.

Cartofii fierti scursi impreuna cu frunzele de spanac, se calesc in unt topit.

Dupa ce sunt gata, se adauga crema de branza si se amesteca bine totul.

Se serveste cu garnitura de cartofi si spanac cat timp somonul este cald.

Sursa foto

Articole asemănătoare