Spaghete cu ciuperci, dovlecei si branza feta

 

 O mancare satioasa, pentru o masa bogata de pranz, este reteta de spaghete cu ciuperci, dovlecei si branza feta.


Ingredientele necesare:

230 g spaghete din cereale integrale

1 lingura de ulei de masline

2 catei de usturoi, taiati marunt

230 g ciuperci, taiate felii

2 dovlecei mici, taiati felii

oregano uscat

sare

piper

12 masline negre fara samburi, taiate felii

28 g branza feta, faramitata


Modul de preparare:

Apa si cu putina sare se pun intr-o oala la fiert.

Cand incepe sa fiarba apa, se adauga spaghetele.

Cand sunt gata, se strecoara.

Uleiul de masline se incalzeste intr-o tigaie, la foc mediu.

Se pune apoi usturoiul la calit, timp de 2 minute.

Dupa acest timp, se adauga ciupercile si dovleceii.

Se condimenteaza cu oregano, sare si piper, dupa gust.

Se mai adauga si maslinele.

Se amesteca bine totul si se mai lasa putin pe foc, pana devine calda compozitia.

Apoi se pun si spaghetele in tigaie.

Se amesteca totul din nou.

Se mai lasa pe foc timp de 2 minute.

Apoi se presara branza feta deasupra.

Se servesc cu placere imediat.

Sursa foto

Articole asemănătoare