Stafidele ajuta la cresterea in greutate

 Ca toate celelalte fructe uscate, stafidele sunt benefice pentru cresterea in greutate, datorita continutului bogat de fructoza si glucoza.

De asemenea, acestea contribuie si la un aport ridicat de energie pentru organism. Stafidele sunt nelipsite din regimul alimentar al sportivilor.

Consumul de stafide este recomandat celor care doresc sa-si sculpteze intr-un mod armonios corpul, avand astfel nevoie de energie si pentru cei care vor sa mai acumuleze cateva kilograme in plus fara colesterol.

Stafidele ajuta la cresterea in greutate si datorita continutului ridicat de vitamine, aminoacizi si minerale (precum seleniu, fosfor, etc.).

Articole asemănătoare

 • Branza de oaie te ajuta sa slabesti in acest sezon

  Aducand cu sine zile tot mai scurte, frig si sedentaris, sezonul rece este considerat o perioada in care oamenii pot lua usor cateva kilograme in plus.

 • Avantajele alimentatiei pe baza de produse picante

  Prin caracteristica sa de baza, gustul, mancarea picanta are ceva ce ii intriga pe specialisti. Din moment ce produce un grad uneori sporit de disconfort sau durere, de ce o pastram de secole sau milenii in dieta?

 • Fructele de mare. Ce sunt si cum ne ajuta?

  Fructele si legumele naturale nu sunt singurele alimente sanatoase, ci poate doar cele mai populare si intrebuintate

 • Cartoful dulce de Okinawa

  Cartoful dulce de Okinawa este o varietate foarte populara in Japonia si Hawaii, care in ciuda numelui provine tocmai de la celalalt capat al lumii, din America Centrala.

 • Alimente bogate in proteine pentru micul dejun

  Micul dejun, fiind cea mai importanta masa a zilei, nu trebuie neglijata si, de asemenea, trebuie sa aveti grija si ce alimente consumati in acest moment al zilei. Incercati sa mancati dimineata adaugand in meniul dumneavoastra alimente bogate in proteine, pentru a obtine cat mai multa energie inca de la primele ore ale diminetii.