Gradinamea.ro Homepage Adauga la favorite Seteaza homepage
Demo magazin virtual Publicitate:

Printeaza acest articol Recomanda acest articol

Stafidele ajuta la cresterea in greutate

 Ca toate celelalte fructe uscate, stafidele sunt benefice pentru cresterea in greutate, datorita continutului bogat de fructoza si glucoza.

De asemenea, acestea contribuie si la un aport ridicat de energie pentru organism. Stafidele sunt nelipsite din regimul alimentar al sportivilor.

Consumul de stafide este recomandat celor care doresc sa-si sculpteze intr-un mod armonios corpul, avand astfel nevoie de energie si pentru cei care vor sa mai acumuleze cateva kilograme in plus fara colesterol.

Stafidele ajuta la cresterea in greutate si datorita continutului ridicat de vitamine, aminoacizi si minerale (precum seleniu, fosfor, etc.).

Alte articole

Dulciurile isi dezvaluie treptat avantajele
Foarte multi considera dulciurile piedici in calea unei alimentatii sanatoase, si vad nevoia de a manca dulce drept un “pacat”.
Avantajele alimentatiei pe baza de produse picante
Prin caracteristica sa de baza, gustul, mancarea picanta are ceva ce ii intriga pe specialisti. Din moment ce produce un grad uneori sporit de disconfort sau durere, de ce o pastram de secole sau milenii in dieta?
Fructele de mare. Ce sunt si cum ne ajuta?
Fructele si legumele naturale nu sunt singurele alimente sanatoase, ci poate doar cele mai populare si intrebuintate
Cartoful dulce de Okinawa
Cartoful dulce de Okinawa este o varietate foarte populara in Japonia si Hawaii, care in ciuda numelui provine tocmai de la celalalt capat al lumii, din America Centrala.
Alimente bogate in proteine pentru micul dejun
Micul dejun, fiind cea mai importanta masa a zilei, nu trebuie neglijata si, de asemenea, trebuie sa aveti grija si ce alimente consumati in acest moment al zilei. Incercati sa mancati dimineata adaugand in meniul dumneavoastra alimente bogate in proteine, pentru a obtine cat mai multa energie inca de la primele ore ale diminetii.