Suc pentru cresterea imunitatii cu morcovi, portocala si piper
Ingrediente:
doi morcovi mari
o jumatate de ceapa rosie medie
un catel de usturoi
o bucata pastarnac
o portocala decojita, feliata
un varf de cutit piper negru
un varf de cutit turmeric
o jumatate de cana apa plata
cuburi de gheata
Mod de preparare: legumele se curata, se spala si se taie in bucati potrivite. Se pun in storcator morcovii, ceapa rosie, catelul de usturoi feliat, pastarnacul taiat in bucati mici, feliile de portocala si se mixeaza totul foarte bine. In compozitie se adauga piperul si turmericul, se amesteca usor, iar la final puneti apa plata si cateva cuburi de gheata pana obtineti consistenta dorita. Se serveste imediat.
Foto: pexels.com
Articole asemănătoare
-
Smoothie revigorant cu morcovi, portocale si mango
O bautura cu gust puternic si dulce de portocala si morcov, plina de vitamine, cu note exotice date de pulpa unui fruct de mango bine copt. Da energie intregului organism si are relativ putine calorii. Alegeti morcovi nu foarte mari, dulci.
-
Salata de toamna cu porumb, bacon si cartofi
O gustare consistenta pentru zilele tot mai reci de toamna, cu multe culori si arome in acelasi bol.
-
Salata de vara cu pepene rosu si branza haloumi
O salata usoara, de inspiratie mediteraneana, in care dulceata miezului de pepene este in contrast cu gustul delicat si sarat de haloumi.
-
Suc energizant cu ghimbir, kiwi si castravete
Cu gust proaspat si revigorant, oferind organismului un plus de energie intr-o reteta sanatoasa, este o bautura perfecta in zilele calduroase.
-
Smoothie fierbinte cu morcovi, portocala si ghimbir
Daca ne-am obisnuit cu un smoothie rece, racoritor, de ce sa nu incercam in zilele reci si o versiune care se bea fierbinte, cu gust fructat, putin picant, o bautura plina de vitamina C, A si antioxidanti?