Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "ORDER" LINE 6: ORDER BY title ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84

Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "AND" LINE 1: ...s WHERE langid=1 AND parent_id=1 AND q_usetype = AND status... ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84
SUPA DE PESTE PENTRU TOATE VARSTELE

Supa de peste pentru toate varstele

Supa de peste este in general o delicatesa privita cu ochi buni doar de adulti. Tinerii si copiii o ocolesc din cauza oaselor care le dau de furca. Noroc ca cineva s-a gandit si la ei, inventand reteta de mai jos. Preparata in felul  care urmeaza, aceasta poate fi servita de toti membrii familiei cu aceeasi placere si incredere. In plus, ea necesita un timp de preparare mai mic de o ora

Ingrediente:

500 g cotlet de somon, sau orice alt peste   
4 cartof
2 morcov
1 foaie de dafin
2 cepe albe
1 legatura de patrunjel proaspat
Sare, dupa gust 

Mod de preparare:

Curatati pestele de solzi si spalati-l bine.
Puneti-l intr-o cratita si turnati apa, cat sa-l acopere. Puneti la fiert, adaugati o ceapa taiata bucati mari si frunza de dafin. Cand incepe sa fiarba dati flacara mica, si lasati 15-20 de minute.

Dupa ce a fiert, treceti pestele cu tot cu supa printr-o sita deasa, sa alegeti oasele marunte din apa.
Turnati supa inapoi in cratita si puneti-o pe foc iar pestele lasati-l sa se mai racoreasca in sita.

Curatati si spalati si legumele. Taiati cubulete cartofii, morcovii si o jumatate de ceapa. Adaugati in supa de peste. Cand incepe sa fiarba acoperiti cu capac si lasati 30-40 de minute pana sunt gata legumele.

Pestele il alegeti de oase, rupeti bucatele mici si adaugati in supa, dupa ce au fiert legumele.
O jumatatea de ceapa o taiati marunt impreuna cu patrunjelul. Potriviti supa de sare, daca vreti sa o acriti adaugati bors sau suc de lamaie. Puneti verdeata si ceapa maruntita cruda, si stingeti imediat focul. Acoperiti cratita cu capacul si lasati 30 de minute sa se intrepatrunda aromele.

Sursa foto: Wikipedia.org

I. C.

Articole asemănătoare

  • Cinci retete de cocktail cu suc de rosii

    Savuros, dulce-acrisor, plin de gustul rosiilor bine coapte, cu o aroma ce aminteste de gradinile poate nu foarte mari, dar ingrijite cu rabdare si pasiune, sucul de rosii este folosit adesea in bucatarie pentru sosuri extraordinare, dar sta si la baza mai multor retete de cocktail pentru toate gusturile.

  • Ciresele pentru sanatate

    Nu sunt doar gustoase si atragatoare, dar si foarte sanatoase pentru toate varstele, pentru ca in cirese vom gasi vitamina C si K, betacaroten (mult mai mult decat in morcovi), sodiu, potasiu si magneziu, fibre, putine calorii, antioxidanti, si totul cu un gust delicios.

  • Supe nutritive. Supa de linte

    O masa usoara si calda servita dupa-amiaza este ceea ce aveti nevoie. Pentru a va bucura de gustul leguminoaselor, puteti pregati o supa de linte. Boabele de linte sunt nutritive, continand totodata multe proteine si glucide sanatoase.

  • Supa de dovleac si rozmarin pentru seara de Halloween

    Pentru Halloween, aceasta sarbatoare internationala anuala, care se celebreaza prin activitati specifice, puteti include in meniu si o supa speciala: supa de dovleac si rozmarin.

  • Supa de rosii cu orez si telina

    O supa calda si delicioasa pentru o vreme friguroasa este perfecta pentru meniul de seara. Va sugeram sa pregatiti supa de rosii cu orez si telina.


Warning: fopen(cache/7a1681a4b648e3fab0ea51d806683831) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139