Tocanita de vara cu rosii, dovlecei si usturoi

 O mancare de vara savuroasa pentru un pranz bogat este tocanita de vara cu rosii, dovlecei si usturoi.


Ingrediente:

4 rosii

2 ardei

2 dovlecei

2 pulpe de pui

sare

piper

marar

2-3 catei de usturoi


Modul de preparare este urmatorul:

Pulpele de pui se pun la fript intr-o tigaie, fara ulei.

Se lasa pana incep sa se inchida la culoare.

Apoi se adauga dovleceii, ardeii si rosiile taiate.

Se adauga si o cana de apa.

Se lasa sa fiarba toate aceste ingrediente timp de aproximativ 30 de minute.

La final se pune usturoiul taiat felii.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Se pune si marar tocat.

Se mai lasa 5 minute pe foc.

Dupa aceea se serveste cu mamaliga.

Sursa foto

Articole asemănătoare

  • Spaghetti cu creveti, dovlecei si sofran

    Ceea ce au in comun Italia, Romania si India, printre altele, este reteta delicioasa de spaghetti cu creveti, dovlecei si sofran al carei gust depaseste barierele unei singure natiuni.

  • Salate gustoase. Salata de orez, cu rosii si ton

    O salata simpla si gustoasa puteti prepara intotdeauna pentru o masa usoara in orice moment al zilei. Va propunem sa degustati salata de orez, cu rosii si ton.

  • Retete de post. Tocanita de mazare cu soia

    Tocanita de mazare cu soia cubulete este o reteta gustoasa de post, pe care o puteti pregati pentru familie la masa de pranz.

  • Tocanita de cartofi cu ciuperci

    Daca inca va ganditi ce sa mai preparati pentru cei dragi ai casei, va propunem sa pregatiti o reteta simpla de tocanita de cartofi cu ciuperci.

  • Supa gustoasa de ciuperci cu rosii

    Supele cu legume sunt delicioase, colorate si surprind prin bogatia gustului. Va propunem sa incercati un castron de supa gustoasa de ciuperci cu rosii, servit alaturi de cei dragi. Aceasta supa este satioasa, cu toate ca are putine calorii.