Tratamentul cu "saculeti" de ceapa

 Atunci cand va confruntati cu dureri de urechi este indicat sa consultati un medic specialist. Astfel puteti preveni eventualele urmari care pot aparea in timp. Motivele si cauzele care provoaca aceste dureri sunt multiple si diverse, un lucru este insa cert: acestea apar cu precadere toamna impreuna cu anumite raceli. Atunci se afla in interiorul cailor respiratorii si in zona gatului multe bacterii. Acestea ajung prin cornetul acustic din zona traheelor, a nasului in urechea interna declansand aici o inflamatie. Pe langa faptul ca durerile pot deveni foarte puternice, acestea reduc simtitor auzul.

Ameteli, febra sau sunete in ureche - acestea pot fi cateva din simptomele bolilor de ureche. Acestea pot aparea si din cauza betigaselor de ureche sau a apei, atunci cand facem dus. De asemenea, imbolnaviri ale dintilor, ale mandibulei sau cele din zona gurii si/sau a nasului pot duce la dureri ale urechiilor.

Tratamentul cu "saculeti" de ceapa


Durerile se manifesta de cele mai multe ori seara sau in timpul noptii. Puteti incerca sa ameliorati durerile pe cale naturala cu ajutorul "saculetilor" de ceapa. Ceapa se taie marunt in cubulete, iar acestea se invelesc intr-o carpa curata din bumbac. Important este ca intre ceapa si ureche sa existe un singur strat din acest material, dar si ca "pachetelul" sa fie mic. Cu ajutorul unei bentite sau al unei caciuli, acesta se fixeaza pe urechea bolnava. Pachetelul poate fi incalzit sau lasat asa rece, in functie de dorinta dvs.

In cazul in care durerile persista si sunt mai puternice si a doua zi, este indicat si important sa fiti consultati de un medic specialist. Un tratament corespunzator si luat la timp ajuta ca eventualele urmari sa fie evitate!

Sursa foto

Articole asemănătoare