Citeste articole din "Arbori si arbusti"

 • Bumbacul: este cu adevarat o textura sanatoasa?

  Bumbacul: este cu adevarat o textura sanatoasa?

  Bumbacul reprezinta una dintre cele mai indragite fibre textile din intreaga lume. Stim insa cum este recoltata aceasta planta? Ce eticheta ar trebui sa aibe ambalajul pentru a fi siguri de calitatea produsului?

 • Flori de toamna. Camellia

  Flori de toamna. Camellia

  Botezata de Linnaeus in cinstea naturalistului Georg Josef Kamel la anul 1735, Camellia este un gen originar din China cu o arie de raspandire ce acopera in prezent mare parte a planetei.

 • Cherimoya si beneficiile sale

  Cherimoya si beneficiile sale

  Annona cherimola sau Cherimoya este o specie a nativului Annona ce se gaseste in Vaile Andean-highland din Chile, Ecuador si Peru. Annona cherimola este un arbust de foioase vesnic verde ce ajunge si pana la 7 metri inaltime.

 • Arbustul Kumquat

  Arbustul Kumquat

  Fortunella spp sau Kumquat este un arbust peren mic. Fructele sale sunt folosite ca decoratii sau conservate in siropuri si marmelade sau confiate. Sunt asemanatoare portocalelor mici, au coaja moale si subtire, aceasta fiind dulce si comestibila. Pulpa lor este acra.

 • Plantarea copacilor pentru un mediu sanatos

  Plantarea copacilor pentru un mediu sanatos

  A planta un copac este in prezent aproape o datorie. Operatiunea nu este cu mult diferita de plantarea unui simplu tufis, doar ca totul se petrece la dimensiuni mai mari. Plantarea unui copac se face la fel pentru orice tip, doar ca intretinerea difera de la caz la caz.

 • Arbustul Cotinus pentru amenajarea gradinilor

  Arbustul Cotinus pentru amenajarea gradinilor

  Arbust cu port stufos si elegant, Cotinus este cautat si apreciat in special de cei ce indragesc gradinile rustice, datorita frunzelor sale mari, late, de forma ovala, asezate pe ramuri asemeni petalelor unei flori si coloritului deosebit al acestora.


Warning: fopen(cache/63e796b26e2ddae5c6d176460b3e8dea) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139