Citeste articole din "Arbori si arbusti"

 • Liliac Black Knight

  Liliac Black Knight

  Este un arbust care odata plantat nu mai are nevoie de o atentie speciala, va creste pe verticala relativ repede, poate depasi doi metri si jumatate in inaltime si are nevoie si de spatiu in lateral pentru a se dezvolta frumos.

 • Magnolia Nigra

  Magnolia Nigra

  Magnolia Nigra este una dintre cele mai bune alegeri pentru un arbust decorativ care iese usor din comun prin frumusetea florilor, dar si daca va doriti un soi rezistent la variatiile de temperatura si care nu necesita o atentie deosebita.

 • Rhododendronul Roseum Elegans

  Rhododendronul Roseum Elegans

  Hibridarea este actiunea de incrucisare a doua specii sau soiuri prin care se urmareste obtinerea unor exemplare superioare. Roseum Elegans este o varietate hibrida de Rhododendron foarte populara printre iubitorii de plante.

 • Insemnatatea ecologica a culturilor de Paulownia

  Insemnatatea ecologica a culturilor de Paulownia

  In Orientul Indepartat, plantele din genul Paulownia sunt renumite pentru rapiditatea cu care se dezvolta, si sunt clasificate in 17 specii. Numele lor generic a fost acordat in cinstea fiicei tarului Pavel I al Rusiei, Regina Anna Pavlova a Tarilor de Jos.

 • Curiozitati din lumea plantelor. Arbori atipici

  Curiozitati din lumea plantelor. Arbori atipici

  In ciuda cunostintelor din sfera biologiei si a mijloacelor de informare ale secolului XXI, unele specii de animale sau arbori continua adesea sa produca oamenilor aceeasi mirare ca in secolele trecute.

 • Coacazele din gradina mea

  Coacazele din gradina mea

  Coacazele se dezvolta foarte frumos si cresc armonios daca sunt taiate vara, imediat dupa recolta. Acestea cresc de fapt pe ramurile


Warning: fopen(cache/a57fd038df87b2ddcc28c3e885daf6b6) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139