Trandafirul Red Berlin

Un soi teahibrid cu flori mari de un rosu intens, Red Berlin este o varietate de trandafir perfecta pentru orice gradina datorita culorii puternice si a frumusetii clasice a inflorescentelor, si cum infloreste din luna iunie pana la jumatatea toamnei va veti putea bucura multa vreme de schimbarea pe care o aduce in gradina. Potrivit atat gradinarilor cu experienta cat si incepatorilor, Red Berlin surprinde prin florile sale mari, cu petale fine, catifelate, cromatica lor fiind in contrast cu verdele inchis al frunzelor cu aspect lucios, o combinatie de culori care ii confera un aspect elegant, distins. Tufele de trandafiri teahibrizi Red Berlin depasesc la maturitate un metru inaltime si se recomanda sa le lasati suficient spatiu circular pentru a se putea dezvolta in voie, ramurile fiind puternice si rezistente. 
 
Pentru Red Berlin este ideal un sol fertil, cu mult humus si drenare buna, si pentru ca butasii sa se dezvolte rapid si sa reziste multi ani se recomanda si fertilizarea periodica a pamantului, precum si pastrarea unui nivel de umiditate mediu. Sunt rezistenti la bolile si daunatorii ce pot afecta tufele de trandafiri. Un avantaj important este si toleranta crescuta a acestui soi de trandafiri la temperaturile scazute din timpul iernii. Perfecti pentru buchete si aranjamente florale mai ample datorita culorii vii, trandafirii de acest tip rezista bine si dupa taiere pentru 7-10 zile.

Foto: revadva.co.rs

Articole asemănătoare

 • Ceapa rosie Red Creole

  Soi de ceapa rosie cu gust puternic, aromat, picant, mai putin dulce decat alte varietati, foarte buna pentru salate, conservare si preparate diverse, Red Creole este relativ usor de reconoscut datorita culorii, putin mai deschise, si a formei usor turtite

 • Laleaua Red Impression, o alegere clasica pentru toate gradinile

  Varietate de lalea cu aspect decorativ aparte, forma clasica si un rosu intens, catifelat, elegant, Red Impression este o alegere excelenta pentru gradini sau parcuri, dar poate fi cultivata la fel de usor si in ghivece si jardiniere.

 • Red Baron, alegerea deosebita pentru orice parc sau gradina

  O planta perena rezistenta si cu aspect decorativ deosebit, Red Baron este un soi cu un colorit viu, de un rosu-intens spre carmin in perioada toamnei – cand aceasta planta isi dezvaluie cu adevarat frumusetea – si un amestec de verde, galben si rosu in restul anului.

 • Diademe Red, trandafirul rosu de o frumusete speciala

  Soi de trandafir floribunda ideal pentru gradini, parcuri, decoratiuni florale si buchete elegante, Diademe Red (exista si o varianta cu flori roz pal) este o varietate cu boboci mari, parfumati (o aroma dulce, care va incanta pe oricine), rezistenta si longeviva.

 • Lalele Red Shine

  Varietate de lalele de un rosu aprins, intens, foarte cald, cu inflorescente in forma de cupa prelungita, Red Shine este un soi care a castigat mai multe premii la competitiile internationale de profil, fiind foarte apreciat de cultivatori.


Warning: fopen(cache/b9a8361f39a351ad4d9895729d93e5c5) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139