Aperitiv de gogosari cu branza de vaci

 Ingrediente:

- 7 gogosari

- aproximativ 300 g branza vaci

- 200 g unt

- 2 cepe (mai pot fi folosite 3-4 fire de ceapa verde)

- plante aromatice

- boia

- usturoi pisat

- patrunjel

- pasta de rosii

Modalitate de preparare:

Se bate untul spuma. Gogosarii cu o ceapa, cu usturoiul, pasta de rosii si verdeata se mixeaza si se amesteca cu jumatate din untul batut spuma. Pasta obtinuta se imparte in doua parti egale. O parte se aseaza pe farfurie.

Peste acest strat se va pune pasta preparata din branza frecata cu ceapa taiata solzisori si cealalta jumatate din untul batut spuma. Deasupra se pune pasta de gogosari. Puteti orna cu verdeturi sau flori comestibile. Se va lasa la rece 2 ore, iar apoi se poate servi cu salata verde.

De asemenea puteti folosi si cas in loc de branza de vaci.

Articole asemănătoare