Aperitiv de gogosari cu branza de vaci

 Ingrediente:

- 7 gogosari

- aproximativ 300 g branza vaci

- 200 g unt

- 2 cepe (mai pot fi folosite 3-4 fire de ceapa verde)

- plante aromatice

- boia

- usturoi pisat

- patrunjel

- pasta de rosii

Modalitate de preparare:

Se bate untul spuma. Gogosarii cu o ceapa, cu usturoiul, pasta de rosii si verdeata se mixeaza si se amesteca cu jumatate din untul batut spuma. Pasta obtinuta se imparte in doua parti egale. O parte se aseaza pe farfurie.

Peste acest strat se va pune pasta preparata din branza frecata cu ceapa taiata solzisori si cealalta jumatate din untul batut spuma. Deasupra se pune pasta de gogosari. Puteti orna cu verdeturi sau flori comestibile. Se va lasa la rece 2 ore, iar apoi se poate servi cu salata verde.

De asemenea puteti folosi si cas in loc de branza de vaci.

Articole asemănătoare

  • Yellow Baby, lalele galbene pentru cea mai frumoasa gradina

    Varietate pitica de lalele cu inflorescente de un galben intens, puternic, parfum usor si placut, Yellow Baby poate fi acea optiune cromatica plina de prospetime ce va schimba radical o gradina, un balcon sau o terasa.

  • Red Magic - un soi special de zambile

    Soi de zambile cu un parfum puternic, dulceag, seducator, numeroase inflorescente in forma de stea cu petale de un rosu deschis spre roz si centru alb, Red Magic este una dintre cele mai frumoase flori pe care le puteti planta intr-o gradina mai mica sau un ghiveci, usor de intretinut si care se adapteaza repede oricarui climat si sol.

  • Trandafirii galbeni Friesia

    Soiurile de trandafir cu inflorescente de un galben curat, intens, sunt mai greu de gasit in florarii si gradini, iar dintre cele disponibile Friesia este de departe unul dintre cele mai frumoase.

  • Budinca de conopida cu branza de vaci

    Un fel principal consistent, gustos si destul de usor de preparat.

  • Rulada de spanac cu oua fierte si branza de vaci

    Un aperitiv sanatos si cu un gust bun pentru musafiri poate fi rulada de spanac cu oua fierte si branza de vaci.