Aperitive pentru Paste. Oua umplute cu somon si crema de branza

 O masa festiva delicioasa incepe intotdeauna cu un aperitiv pe masura.

Asadar,  va propunem oua umplute cu somon si crema de branza.


Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

6 oua mari

3 fileuri de somon afumat

6 linguri de crema de branza

2 linguri de mustar

zeama de la o lamaie

sare

ulei de masline

piper alb macinat

marar


Modul de preparare este urmatorul:

Ouale se spala si se pun la fiert, timp de 10 minute, ca sa iasa tari.

Dupa ce sunt gata, se lasa sa se raceasca.

Se curata de coaja si se taie in doua jumatati, pe lungime.

Galbenusurile se piseaza cu o furculita.

Apoi se amesteca impreuna cu crema de branza.

Se adauga si somonul tocat marunt, mustarul, zeama de lamaie, sarea, piperul alb macinat si mararul tocat marunt.

Cu amestecul rezultat se umplu jumatatile de ou.

Apoi se pun frumos pe un platou si se servesc.

Sursa foto

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/9c22fb4a0acfb4c0f09d465af4b74532) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139